Wensballonnen

 indrukwekkender, leuker, mooier en milieuvriendelijker dan vuurwerk!

Een symbool uit het Boeddhisme dat staat voor het verdrijven van het kwade uit de mens, in andere oosterse culturen een brenger van geluk

In Europa laten we een wensballon opstijgen wanneer we iets te vieren hebben of te herdenken, maar vergeet in ieder geval niet een mooie wens te doen

Zet deze populaire wensballonnen nu in als relatiegeschenk, promotie of feestartikel voorzien van een bedrijfslogo , persoonlijke tekst of andere uitlating. Met de full colour drukmethode die wij u aanbieden bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos , denk bijvoorbeeld aan een opening van uw nieuwe pand met wensballonnen voorzien van uw logo. Een bruiloft of ander feest met gepersonaliseerde wensballonnen. Schenk uw relaties of personeel  een wensballon voorzien van een wens of uw eigen reclame.

Omdat wij naast grote volumes ook kleinere afnames vanaf 25 stuks accepteren is dit populaire promotiemiddel beschikbaar voor iedereen.

Vraag daarom hier uw persoonlijke offerte aan !

 

 

Alle wensballonnen voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de wensballonnen voorzien van een duidelijke gebruiksinstructie in meerdere talen.